Magazin si centru de informare produse organice

E organic

E organic , e sănătos?

Prin orice magazin alimentar mergeți  veți vedea probabil din ce in ce mai mult spațiu dedicat produselor organice – alimente care sunt cultivate fără cele mai multe îngrășăminte sintetice și pesticide și produse animale care nu conțin antibiotice și hormoni.

E organic

Cererea de alimente ecologice este intr-o continua  crestere  semn ca oamenii din intreaga lume au inceput sa inteleaga beneficiile personale si cele pentru mediu . Alimentele organice  au devenit un aspect major al sustenabilității. 

Produsele organice sunt adesea mai scumpe decât cele cultivate convențional. Dar dacă stabiliți anumite priorități, este posibil să cumpărați produse alimentare organice și să rămâneți în bugetul dvs. alimentar.

Fructele și legumele sunt cele mai ieftine și cele mai proaspete când sunt în sezon. Aflați când produsele sunt livrate pe piața dvs., astfel încât să cumpărați cea mai proaspătă mâncare posibilă.

Comparați prețul articolelor organice la magazinul alimentar, piața fermierilor și alte spații (chiar și culoarul congelator).

Acest spatiu virtual va fii dedicat exclusiv acestor produse.Prin intermediul e-organic.ro informam ,vindem si intermediem vanzari de produse organice.

Mai multe detalii , privind produsele organice si beneficiile lor , gasiti in articolele de mai jos si pe Blog E – organic .

https://e-organic.ro/organic-story/
De ce Organic? Descoperi aici !
https://e-organic.ro/poroduse-organice-vegetale/canepa/
Canepa si povestea ei !
X